Over ons

Waarom kiest u voor AutoAction? 

AutoAction levert snel en flexibel maatwerk voor iedere auto.
U kunt bij ons terecht voor alle onderstaande diensten en service. Dit geldt voor personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers van alle automerken.

 

 • APK – Onderhoud – Reparatie – Inkoop en Verkoop van alle automerken
 • Gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Hyundai en Kia
 • Merkonafhankelijk onderhoud (met behoud van fabrieksgarantie)
 • APK-keuring benzine- en dieselmotoren
 • Snel service kleine reparaties (lampjes, accu, ruitenwissers, lekke band etc.)
 • APK-laswerk
 • Levering, montage en opslag winter- en zomerbanden
 • Aircoservice, onderhoud en reparatie
 • Onderdelen en accessoires
 • Uitlijnen
 • Storingsdiagnose en herstel
 • Zomer- en winterinspectie
 • Ruitreparatie en -vervanging
 • Schaderegeling en schadeherstel
 • Verkoop van alle automerken
 • Inkoop/Inruil alle automerken

 

Gespecialiseerd in Hyundai en Kia

AutoAction is een merkonafhankelijk autobedrijf met als specialisatie de Koreaanse merken Hyundai en Kia. Met ruim veertig jaar gezamenlijke ervaring in de autobranche garanderen wij u een professionele en brede vakkennis. U kunt bij ons terecht voor alle merken personenauto’s, maar ook voor alle lichte bedrijfswagens en campers. Sjaak Kroezen was hiervoor dertig en Marcel Lambers vijftien jaar werkzaam bij een Hyundai dealer. Door onze grote passie voor autotechniek en gedreven door vakkennis zijn wij ons eigen full-service autobedrijf begonnen. Op een fraaie zichtlocatie aan de Charles Darwinstraat 10 in Emmen hebben wij een moderne werkplaats met receptie en wachtruimte ingericht om onze diensten en service aan te bieden. Onze bedrijfskleuren hebben een frisse uitstraling en die accenten zijn in ons hele bedrijf terug te vinden. Persoonlijk contact en een vriendelijke, professionele benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen en dat ze met een goed gevoel weer de weg op kunnen. Wij hanteren uiterst betaalbare tarieven.

 

Gedreven en deskundig 

We zijn u graag van dienst in onze modern ingerichte werkplaats. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken in een ruime en duurzame werkomgeving, kunnen wij snel en flexibel maatwerk leveren voor iedere auto. Ongeacht het automerk of type personenwagen en bedrijfswagens tot 3500 kg en campers staan wij garant voor kwalitatieve autozaken, zoals onderhoud, reparatie, APK, aircoservice, storingsdiagnose, in- en verkoop occasions, schaderegeling en schadeherstel.

 

Scherpe prijs en hoge kwaliteit

Als full-service autobedrijf kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht. Wij hanteren een scherp uurtarief van € 49,50 (incl. btw). Wij monteren uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit. Wij gebruiken daarbij de bekende merken die ook bij de eerste montage (af fabriek) worden gemonteerd. AutoAction beschikt over de originele onderhoudsschema’s en technische gegevens van alle merken/typen auto’s. Daardoor zijn we in staat uw auto volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden en/of repareren met behoud van de fabrieksgarantie.

 

Onafhankelijke APK-keuring

In onze moderne Apk-straat voeren wij de RWD erkende keuring uit. Een Apk-keuring voor benzine- en lpg-auto’s bieden wij aan voor € 29,95. De keuring voor dieselauto’s kost € 49,95. Deze prijzen zijn all-in: inclusief de afmeldkosten, viergasmeting of EOBD-test, roetmeting en btw. De APK-keuring is gratis indien u deze combineert met groot- of klein onderhoud. U betaalt dan alleen de verplichte afmeldkosten van € 5,00. De APK-keuring wordt bij AutoAction onafhankelijk uitgevoerd, waarbij u geen reparatieverplichting heeft. Uiteraard bestaat daar wel de mogelijkheid toe. U krijgt altijd gratis advies over de aandachtspunten, benodigd onderhoud en reparaties.

 

Bandenservice

Door een scherp inkoopbeleid bieden wij alle merken banden aan tegen scherpe en concurrerende prijzen. Tevens hebben wij een eigen opslagruimte om uw winter- en zomerbanden op te slaan. Voor het wisselen van winterbanden (op velg) betaalt u bij ons € 25,-. Uw banden kunt u dan gratis bij ons in opslag leggen. Wij beschikken over voldoende interne opslagruimte om uw winter- en/of zomerbanden op te slaan.

Stel u vraag

Naar aanleiding van u vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul u gegevens alsjeblieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we u beter helpen.

Sending

COPYRIGHT ©2018 AUTOACTION KROEZEN & LAMBERS

or

Log in with your credentials

Forgot your details?